Post by alpimasine on Mar 14, 2022 1:08:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Swordigo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Swordigo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās koda kļūdas punkti ▞▞▞
▞▞▞ Swordigo 2022 version ▞▞▞
jauka spēle, burvīga grafika, pārsteidzoši izaicinoši līmeņi un mīklas, kā arī vadīklas, īpaši skārienekrānā, ir strauja mācīšanās līkne. Esmu pavadījis vairāk nekā 50 stundas, un esmu 90% cauri. labi paveikti izstrādātāji, ļoti patīkama spēle
Tik jauki, bet būtībā es pabeidzu spēli un man ir 😴 🥱 garlaicīgi. Lūdzu, iedodiet swordigo 2. Ir grūti iegūt labas spēles
kāpēc burvju zobens nevar pārspēt korumpantus? tas ir bezjēdzīgi, nožēloju, ka izmetu savu lielo zobenu.
Lieliska spēle to spēlēja jau iepriekš, bet es neliku 5 zvaigznes, jo esmu to pabeidzis tik daudz reižu, ka ir nepieciešams atjauninājums, varbūt jūs varētu pievienot jaunas vietas, jaunus ienaidniekus, vairāk mīklas vai jaunu veidu, kā izmantot zobenus
Labākā spēle.. esmu to pabeigusi vairākas reizes un joprojām gribu spēlēt.
Šī spēle ir ļoti jautra un grafiski iespaidīga, taču man ir tik daudz grūtību noticēt, ka viņiem līdz šim nav pievienots HID kontrollera atbalsts. Tas ir sen nokavēts, puiši!
Uzlabojiet savu spēli, tas ir ļoti mulsinoši, kad es iznīcinu pūķi, un tas ir ļoti grūti
Nav vārdu ko teikt! Tava spēle ir Awesome & Perfect, 😎😍 Šo spēli esmu pabeidzis 5 reizes, pat tad mana sirds nepilda, šī spēle aizkustina sirdi Mūzika, grafika un sižets ir ļoti pārsteidzošs. ❤️ Bet kur tu esi? Tavi fani gaida Swordigo 2, es arī gaidu 2 gadus, Celies un ej, Redzi, cik apbrīnojami! jūsu spēļu apskati ir. Lūdzu, 🙏🏻 Mēs vēlamies "Swordigo 2" Liels paldies.
Kaut kāda spēle
Man ļoti patīk spēlēt, bet šķiet, ka priekšnieks iemācīsies manu stratēģiju un pretosies tai. Piemēram, pieņemsim, ka priekšnieks šāva ar ugunsbumbām uz manu varoni, un es slēpos aiz sienas, kur tas mani nevarēja sasniegt, bet tad mūsu no kurienes man trāpa ar ugunsbumbu, iespējams, viskaitinošākā lieta, bet kopumā laba spēle
Aizraujoša
Es meklēju šo spēli, kad es biju mazs, par laimi, es to atradu!
Spēle patiešām laba, taču ir grūti, kad jāglābj karalis, tāpēc es tai piešķīru 2 zvaigznes
Šai spēlei ir potenciāls, taču vadība ir ļoti slikta. Ja pirksts nedaudz noslīd no uz priekšu/atpakaļ/lēkšanas pogu centra, rakstzīme apstājas, un tas ir ļoti problemātiski. Animācija ir skaista, un es vēlētos turpināt šo spēli, bet šobrīd tas šķiet neiespējami, atvainojiet
Šī spēle ir stulba, jo varonis ir tik lēns staigāt, pat uzbrūkot, tāpēc es ienīstu šo spēli, un man ir tikai 1 zvaigzne, tai vajadzētu būt -99 zvaigznes pirms mūsu ēras šī spēle ir noob
Hard Time Περιπέτεια dzsx
Tā bija viena no manām mīļākajām spēlēm. Esmu to pabeidzis tik daudzas reizes. Bet tagad spēles spēlēšana ir patiešām kairinoša. Tas sniedz tik daudz reklāmu, ka esmu patiešām neapmierināts. Es zinu, ka jūs pelnāt no reklāmām, bet tas tiešām ir PĀRĀK DAUDZ REKLĀMU.
Lieliska spēle. Lielisks sižets. 4 zvaigznes, jo tam vajag vairāk kontrolpunktu, it īpaši pasaules galā. Arī 2. boss cīņa ir patiešām kaitinoša un negodīga. Labirinti ir kaitinoši, bet saprotami.
Labs un izaicinošs, bet dažreiz nedaudz grūts, esmu iestrēdzis līmenī un, manuprāt, nav izejas
Laba spēle kopumā, satriecošs līmeņa dizains, izaicinoši monstri un "puzles"..bet, manuprāt, spēlē mazliet par lēnu (salīdzinājumam, daudz vienkāršāka "Legend of the moon" šķiet kraukšķīgāka)
Tas ir jauki, bet es pabeidzu lielāko daļu līmeņu, tāpēc pēc iespējas ātrāk atlaidiet 2. daļu
Kāpēc kāpēc kāpēc kāpēc šī spēle beigās ir tik grūta, vienkārši atvieglojiet to
Man patika spēle. Man patīk spēles, kurās ir darbība un noslēpumu atrašana. Vienīgā problēma, kas man ir, ir tā, ka tam nav vairāk papildinājumu. Esmu to jau pārspējis ar 98% pabeigtību, tāpēc.....Cits stāsts būtu lielisks. Līdz tam man tas būs jāatinstalē.
Laba spēle, bet sabojāta ar ļoti smagiem lēcieniem un nomāktām daļām, kas lika man padoties pēc vairāk nekā 80% paveikto, es sekoju spēlei youtube kā ceļvedis, man pat bija mage asmens un visas burvju spējas un tērpi. Man ir apnicis darīt vienu un to pašu nomākto daļu, un priekšniekiem ir viegli, salīdzinot ar citām spēles daļām. 😨 Labi paveicās visiem pārējiem spēlētājiem, kuri pabeidza šo nomākto spēli, kas reizēm lika man vārīties asinīm un padarīja mani traku.🙅 😥😞😨
Esmu spēlējis daudzas spēles, līdz ierīce sāk karāties. Neviena spēle nedarbojas gludi, taču pēc šīs spēles lejupielādes tā darbojas ļoti gludi. Esmu pabeidzis šo spēli 3-4 reizes, ir ļoti jautri spēlēt šo spēli. Es novērtēju touchfoo darbu. Bet jūs varat izveidot swordigo 2 ar grūtākiem un patīkamākiem līmeņiem.
Pievienojiet vēl dažus atjauninājumus un vairāk piedzīvojumu, lai mēs varētu izbaudīt šo spēli
Piešķiriet 3 zvaigznes, jo stāstā nav nekā jauna. Man tas bija jāatinstalē, jo man nav citu lietu, ko darīt, es to pārspēju tikai vienu dienu. Vēlam, lai jūs, puiši, pievienotu vairāk stāsta un spēles.
Nav norādījumu, kurp doties. Un jums ir jāmaksā, lai iegūtu kompasu.
Satriecoši labākā stāstu spēle un pēdējais līmenis (pasaules beidzas) ir patiešām pietiekami garš, tas lika man pārāk dusmoties, bet ļoti jauka spēle
Nepērciet šo lietotni pēc kāda laika, viņi prasīs 100 000 rūpiju, ja pēc tam mēģināsit to izdzēst, taču to nevarēsit izdzēst. Visu laiku sliktākā spēle
Swordigo ماجراجویی kwhi
Lūdzu, vairāk posmu, kā arī vairāk priekšmetu un laupījumu. Vairāk meklējumi, bruņas, zobeni, varbūt varam pievienot zābakus, galvassegas, gluži kā bruņiniekam. Zirgs vai nu. Varbūt spēlējot mums var būt redzama mini karte. Pievienojiet dažas varoņa prasmes, lai izbaudītu vairāk. Es vēlos, lai tas notiktu. Jauku dienu.
Tikai dod man vienu dzīvību sākumā nomira pirmajā līmenī
jauka grafika, bet to ir tik grūti spēlēt, es zaudēju, es ienīstu šo spēli😡😡!!!
Man patīk šī spēle.... Vienkārša bt interesanta koncepcija.. ļoti gribu šim 2. daļu👌
Nespēlējiet šo spēli, tā ir dusmu spēle, kuras beigās jums būs jācīnās ar haosa lodi un sevi, kaujā jūs nesaņemsit kontrolpunktu, un jums ir jāuzvar dēmons un sevi, un jūs tas viss jādara no jauna
Lūdzu, pievienojiet 2. nodaļu un pievienojiet mājdzīvniekus un pavadoni.
Kopumā laba spēle, stāsts varēja būt garāks, vienkārši sakot.
Labākā piedzīvojumu spēle Android ierīcēm! Tas man deva idejas izveidot tāda paša stila spēli😄. Ir tikai neliela problēma ar spēli, es nevaru iegūt 100% atzīmi, pat ja es jau visu spēlēju, vai man kaut kas trūkst? Vai arī tā tiešām ir tikai kļūda?
spēle man ļoti atgādināja vecās skolas spēles, tostarp sliktās. vienmēr bija viens dārgums, kas nebija sasniedzams, pat skaidri redzams, un gala boss bija nepārspējams, labi nokļūt līdz cīņai ar viņu bija. 50 MB spēli NEKAD nedrīkst būt tik grūti spēlēt. Es pametu, kad mēģināju vairāk nekā 100 xs, lai tiktu garām elektrobumbām un mani nosūtīja līdz pat sākumam, un vairāk nekā 100 mēģinājumu ar dārgumu pie salauztajām šūpolēm. šī spēle saņem lielu tauku "F"
Man patīk šī spēle, bet šai spēlei ir kļūmes, kad es dodos uz pelēko ciematu, es esmu burtiski iestrēdzis, tāpēc lūdzu uzlabojiet šo spēli
Swordigo Περιπέτεια nhh
Briesmīga kontrole. Spēle kādu laiku ir jautra, taču, tā kā līmeņi kļūst arvien grūtāki, šausmīgās vadības ierīces padara to neticami nomāktu
Pārlēkšanas poga lec, stāvot uz vietas, nozīmē nekustēties, vai mēs varam to labot spēlē
Swordigo Adventure aqzw